om alt og /.kkeno ...

lørdag 3. oktober 2009

Magefett kan brukes til pupper

En ny trend innen plastisk kirurgi der man flytter uønsket fett over på brystene er på vei til Skandinavia.

ja nå må jeg si legevitenskapen går i riktig retning :O

“Laila” fikk nye pupper ved å flytte fett fra magen opp til de riktige regionene. så nå er det bare å droppe mosjon, spise som bare det, for så å gå til kirurgen din og be om nye b00bs ;)

les hele saken på vg.no

4 kommentarer:

  1. Galskap .. ja detfor kan jeg si kvinner lider for sin galskap. Menge påstår menn er opptatt av pupper og lår.. men det er da kvinner selv som selv ser seg uduglig. WHY... fordi..kvinner i dag skal være tipp topp som man var da de var 18 år..

    kvinnen som er avbildet på VG synes jeg er flottere før enn etter behandligen..

    Gud hva jeg hater plastik dolls som tror de får bedre liv med å rette på så lite..

    Har full forståelse for de som slanker bort 50 kg og får strammet opp litt her og der.

    Heldighis er det altid noen som liker deg. Uansett hvordan du ser ut..:)

    Mangfold er flott

    SvarSlett
  2. Hva i alle dager var galt med denne kvinnen sin kropp? Hun ser mye bedre ut på før-bildet. Ikke hadde hun små bryster, og ikke hadde hun spesielt mye fett på magen heller.

    Etter-bildet ser mest ut som noe horrormovie inspirert.

    SvarSlett
  3. På etterbildet har hun fortsatt hevelser og blåmerker etter behandlingen, for ikke å snakke om hvit tape her og der. Etter et par uker vil hun ikke se sånn ut lenger. Jeg synes dette er positivt, men er enig - det var absolutt ikke noe galt med henne. Det jeg prøver å si er at jeg i utgansgpunktet er mer for denne typen brystforstørring enn den med silikonproteser.

    For meg er dette noe jeg vil vurdere sterkt, om det ikke viser seg om et par års tid at behandlingen er mer risikofylt enn antatt. Jeg er en kraftig jente, jeg har store hofter og en relativt stor mage, men brystene mine er og har alltid vært unormalt små. Silikon vil jeg ikke ha. Jeg vil bare ha bryster som gjør at proporsjonene mine blir litt finere.

    SvarSlett
  4. Var ikke noe galt med det første nei, men det var heller ikke noe vakkert med det.

    SvarSlett