om alt og /.kkeno ...

onsdag 15. juli 2009

Hvis det var dattera mi

ja, da er det ca 11 uker igjen til jeg blir far til en jente … og da er det jo veldig betryggende å lese på VG Nett i dag om flatfylla i syden. du VERDEN som jeg gleder meg til 18 åringen, som jo er myndig og gjør som hun vil, skal til Ayia Napa med venninnene sine … :O

det skjer ikke … seriøst, det skjer bare ikke!

12 kommentarer:

  1. Ungdommene i dag blir jo påvirka av alle idiotene fra Charterfeber på TV - med Svein, de blonde dumme og teite tvillingene og bingodamene fra Fredrikstad/Halden i spissen. Det er jo helt utrolig at de blir sponset av TV for å dra til syden for å drikke seg dritings og dumme seg ut for hele landet.. og dette skal være voksne folk? Stakkars ungdom!

    SvarSlett
  2. slapp av..det skjer sikkert ikke.
    Jeg er 25 nå men har aldri vært i syden.
    Frister meg ikke i det hele tatt det dem gjør.

    SvarSlett
  3. Hei
    Vil nok ikke være mye igjen av reisevirksomheten vår heller om 18 år, tror nå jeg da. Om vi ikke har blitt holdt for narr, og de allerede sitter på et energialternativ til olja, da...
    BullshitRadar

    SvarSlett
  4. Syns det er spesiellt at to reportere som selv var drita "på jobb" har greid å registrere noe som helst på Magaluf. Bare så dere vet det; Dere er selv registrert som dritfulle.. -PÅ JOBB da dere var i Magaluf. Håper noen gidder å legge ut noen bilder av dere, og kanskje drite dere skikkelig ut, på samme måte som dere er ute etter å drite ut andre. Få dere en SKIKKELIG jobb!! Må da være flaut å kikke ned i bakken hver gang noen spør hva slags jobb dere har..??

    SvarSlett
  5. greier du å pakke noe vett inn i dattera di før hu turner 18 så er det null stress. selv har jeg ikke vært i syden siden jeg var 6-7 som er gode 15-16 år siden. jeg drar heller til steder der jeg får mer ut av ferien. da jeg sier syden mener jeg da steder som de nevner i artikkelen. har vært i paris, london, liverpool, newcastle, latvia, polen, tjekkia, tyskland og et par ganger over svinesundbrua for å kjøpe flesk ^^

    flatfyll kan man få nok av her. selv om jeg drikker fint lite. 1-2 ganger i måneden max. finns bedre ting å bruke pengene på

    SvarSlett
  6. Men hvor i huleste kommer ideen om overskrifta fra, hva med å kople PAPPA også på spørsmålet om stolthet!! Det fremstilles som om den skam og det mangel av ansvartaging som reportasjen har til hensikt å belyse, ene og alene tilhører eierskapet MAMMA. For en hersketeknikk sier jeg.

    SvarSlett
  7. Det værste er at mange ikke er 18 en gang. Jeg er 20 og har vært i syden en gang, da jeg var 14, sammen med familien. Skal til syden igjen i august i år sammen med kjæresten, men vi har bevisst valgt et sted hvor det er lite fyll og festing. Er det liksom dét som er ferie? Å drikke seg drita i syden? Det må da være forferdelig å våkne dagen derpå å kjenne varmen brenne mot en fyllesjuk kropp? Man får jo ikke akkurat nytt ferien på dagtid.

    SvarSlett
  8. Vel, vær glad du har 18 år på å sette sunner verdier inn i hodet hennes...

    SvarSlett
  9. Vel, har studert sosialt arbeid og vet at ungdoms drikkevaner og mønster er hovedsaklig nedarvet fra foreldrene. Allerede fra 1-2 års alder begynner de å plukke opp drikkevaner.

    Jeg og sambo har bestemt oss for at vi aldri skal drikke foran ungen vår (er gravid). Fikk presentert mye statistikk på skolen, og barn som ikke opplevde alkoholbruk hjemme hadde myyyye større sjanse for å unngå flatfyll og alkoholisme når de ble eldre!

    SvarSlett
  10. Til Inge;
    Kjære deg, bekymre deg for flatfylla allerde nå?
    Det VAR vel litt i tidligste laget. Flatfylla er der om 18 år også, vær du trygg, Ikke så mye du får gjort med det. Ayia Napa, Magaluf, Kos, I biza....de er der også om 18 år.
    Men litt sunnt folkevett, grensesetting, gode forbilder og fornuft hjelper mye.
    Kos deg med familieforøkelsen nå. Klem fra 3barns mor med 3 tenåringer, hvor ingen av dem har hatt lyst på nevnte steder som feriemål.

    SvarSlett
  11. tror ikke at foreldrenes drikkevaner hr noe og sifor at ungene drikker
    mine foreldre var alkoholiker ,virket sånn i alle fall
    og jeg har aldri drukket noe særlig , verken i ungdommen eller i voksen alder

    SvarSlett
  12. Men herlighet, om 18 år er det nok ikke den type fyll uansett. Disse party turene vokser man da bare på. Er selv 20, vært på de største partystedene siden jeg var 17 og begynte da å drikke hjemme i Norge som 13 åring. Ikke fordi jeg har alkoliserte foreldre, men fordi det da var moro. Ute to-tre ganger i uken og lever livet. Disse partystedene blir jo blåst til himmels av skrekkbilder, det er virkelig ikke så ille som det ser ut til. Tror datteren din kommer til å bli en fornuftig frøken, du har ingenting å bekymre deg for ;)

    SvarSlett